Tak fordi du handler hos os

Et aktivt butiks- og handelsliv er en afgørende for at bevare et velfungerende lokalsamfund. Og heldigvis er både lokalbefolkningen og de mange gæster i Kerteminde rigtig gode til at handle i vores forretninger.

Forbrugere har brug for udvalg, løsninger, service og de rigtige priser – og det finder du i Kerteminde.

Bak lokalsamfundet op – det gør vi!
Handler du i Kertemindes butikker støtter du lokalsamfundet. Dine penge bliver i lokalområdet og bidrager til at skabe arbejdspladser. Lokal handlen er med til at betale tiltag og aktiviteter, som alle har stor glæde af, og som holder gang i lokalområdet. Kerteminde Cityforening støtter Kirsebærfestivalen, klubber og foreninger, som du og din familie har glæde af.

Få personlig service!
Hvis du handler lokalt i Kerteminde lærer medarbejderne dig at kende og den service du får bliver personlig. Forretningernes ekspertise kan være uvurderlig, når du har brug for viden, vejledning eller rådgivning om bestemte produkter.

Find unikke varer og personlig stil!
I Kertemindes butikker finder du et unikt udvalg. Det er bl.a. lokalt producerede fødevarer, brugskunst og specielle produkter, der helt sikkert passer til din personlige stil og interesser.

Reducér dit ”klimaaftryk” – køb ind i Kerteminde!
Bor du eller er du gæst på Nordøstfyn, og handler du lokalt, reducerer du ofte den miljømæssige belastning i forbindelse med transport af varer og dig selv. Lokale butikker har tit kortere forsyningskæder. Det betyder mindre CO2-udledning og mindre emballageaffald.

Mød hinanden lokalt!
Kertemindes butikker fungerer som lokale mødesteder. Vi mødes, udveksler idéer og støtter hinanden. På den måde giver du næring til lokal social sammenhængskraft og nye forbindelser bliver skabt.

Vi ses til en god handel i Kerteminde!