Deltag i Cityforeningens store julekonkurrence og vind gavekort for 25.000 kr.!

Fredag den 24. november skyder Kerteminde Cityforening årets store julekonkurrence i gang. Det sker, når alle de små postkasser dukker op på disken i Cityforeningens forretninger i løbet af fredagen. Køb dine julegaver i Cityforeningens forretninger og vær med i lodtrækningen om gavekort til Kerteminde Cityforening til en værdi af i alt 25.000 kr.

Sådan deltager du i julekonkurrencen:
Hver gang du handler i en af Cityforeningens medlemsbutikker, skal du udfylde en seddel med navn og tlfnr. på og lægge den i den lille postkasse i forretningen, hvor du har handlet. Tre gange i løbet af december, nærmere bestemt mandage 4., 11. og 18. december, trækker vi lod om gavekort for i alt 25.000 kr. Vinderne får direkte besked på trækningsdagene.

Vinderne af første del af Cityforeningens julekonkurrence fundet!
Tak, fordi I handler lokalt: Stort tillykke til Henriette Schack, som har vundet et gavekort til Kerteminde Cityforening på 1000 kr.!

Vindere af gavekort på 500 kr. til Kerteminde Cityforening blev:

Lene
Erik Nielsen
Cecilie Østergaard
John Kristensen
Stuart Claridge
Tove Ungermand
Anne Olsen
Grethe K.
Lene Martinussen
Britta Pors

Vinderne har fået besked.

Husk du stadig kan deltage i konkurrencen om de mange gavekort til Cityforeningen ved at udfylde en seddel med navn, efternavn og telefonnummer og lægge den i den lille postkasse ved disken i Cityforeningens medlemsbutikker hver gang du handler.

Vinderne af juleskattejagten er nu fundet. Stort tillykke til:

Nynne Aagaard Rasmussen

Katrine Rose

Rasmus

Olivia Fogtmann

Morten Jørgensen

Lea Kronquist

Rene Palm